User Tools

Site Tools


komm

Kommunikáció

Valahogy el kell érni a ministránsokat, legalább a foglalkozások, vagy beosztás miatt.

Csatornák

Mert amit foglalkozáson mondunk az elfelejtődik. Meg a szülőkkel is kell tudni beszélgetni. Érdemes az elérhetőségeket gyűjteni - jelenleg egy Google Spreadsheet valósítja ezt meg, ami picikét veszélyes, mert nyílt (még).

  • Ministráns mailbox: egyszerűbb, mint egy mailszerver, ezért van egy hivatalos fiók, az ozsebministrans@gmail.com. Ehhez ad hozzáférést bàrmelyik vezető. Ehhez a mailboxhoz rendelt minden levlista, illetve a címek is itt vannak.
  • Levlista: egyszerű google-csoport, rajta minden (szülők is!) mailcímmel. Az átlagos válaszidő több, mint egy hét, ezért egyedül nem elég.
    • Levlistán belül: Csoportonként és a szülőknek külön címcsoportok vannak, melyek az ozsebministrans címtárából készültek. Így nem kell az összes címet egyesével beírni:)
  • Belső levlista: csak a vezetőség és holdudvara látja, tábor környékén jó ha van, de egy ülésnél semmi sem hatékonyabb…
  • Fészbuk: Mindenki csekkolja, csak senki nem reagál, ami itt fenn van, az eljut mindenkihez (last-minute kiderült - és hamis - érseki látogatás híre csak Fb-n hirdetve 8 ministránst hozott). Ugyanitt ha mindenki egyenként kap személyes üzenetet, nő a hatásfok (csináltuk amikor kellett, bejött.)
komm.txt · Utolsó módosítás: 2013/05/14 08:41 szerkesztette: asztrik